Maak kennis met 247on webdevelopment

247on webdevelopment werd in 2012 opgericht door Jeroen van den Nieuwenhuisen. Hij heeft een passie voor het internet en is afgestudeerd webdeveloper en software engineer. Zijn praktische ervaring en toewijding vormen een uitstekende combinatie met zijn theoretische kennis en achtergrond. Jeroen heeft meer dan 8 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties.

ZZP’er met diversiteit aan klanten

247on webdevelopment opereert als ZZP’er en bedient een grote diversiteit aan klanten vanuit haar vestiging in Best. Kwaliteit en klanttevredenheid vormen belangrijke kenmerken van de ontwikkelaar en dragen sinds de oprichting enorm bij aan de uitbreiding van het klantenbestand. Dankzij een flexibele en meedenkende houding kunt u doorlopend rekenen op uitstekend advies en aanvullende opties waar u zelf nog niet aan had gedacht.

Professionele bedrijfswebsites, webshops en webapplicaties

247on Webdevelopment is gespecialiseerd in de ontwikkeling van professionele bedrijfswebsites, webshops en webapplicaties. Deze kunnen bestaan uit offertetools, voorraadsystemen of complete klantsystemen. Jeroen van den Nieuwenhuisen blijft doorlopend bijleren om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de ICT en online branche. 247on Webdevelopment implementeert innovatieve oplossingen en wil zo uitgroeien tot een bekende naam in Best en omgeving, tot aan de rest van Nederland.